Кадри: bTV Вчера по bTV беше излъчен коледния концерт на Веселин Маринов

...
Кадри: bTV Вчера по bTV беше излъчен коледния концерт на Веселин Маринов
Коментари Харесай

Такова нещо публиката не помни. Веско Маринов и хиляди в залата останаха без дъх, когато

Кадри: bTV  

Вчера по bTV беше излъчен коледния концерт на Веселин Маринов в Зала 1 на НДК. Естрадният артист изпя доста песни за огромния християнски празник.

Както Блиц писа сред едно от осъществяванията легендата се сети за татко му, който умря тази година и сподели доста мощни думи през сълзи, като доста от феновете също се разплакаха.

Няколко песни след този печален миг се случи нещо доста прочувствено. Изведнъж на сцената се появи дъщерята на Маринов - Йоана. " А, ти от къде излезе ", попита сюрпризираният баща.



Красавицата направи подарък за татко си и в нещо като стих разказа какво значи за нея той. По време на мощните думи на младата дама бате Веско още веднъж не устоя и сълзите по очите му не можеха да се скрият.
 



" Малко е малък шрифтът, а той към този момент не вижда доста добре ", пошегува се Йоана, след което стартира:

" За мъжа, който ми сподели, че съществува любов без заеми и без везни. На индивида, който ме научи, че същинският подарък се крие не в кутията под опаковката, а в страстта от споделената изненада. За приятеля, който наедно с мен се радваше на първите снежинки и оставяше първите стъпки в снега. На създателя, който ме подарява с ентусиазъм и обич към българската музика. На бащата, който ми подари детство като бяла приказка и трансформира всяка Коледа в осъществен коледен сън. На неостаряващия воин, който всяко момиче заслужава да има в своя живот. За първия в сърцето ми. Желая ти приказна Коледа.



Вижте концерта във видеото, а трогателният момент стартира в 39-та минута:

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР